apo nak dikato

Berwajah Baru

Posted on: September 3, 2010

Assalamualaikum, Alhamdulillah blog ini telahpun menjalani sedikit pembaharuan dari segi paparan setelah sekian lama menggunakan paparan lama. Namun agak menyedihkan kerana sebahagian daripada links asal yang terdapat dalam blog ini telah hilang sewaktu proses mengubah paparan ini (maaf kerana saya tidak begitu mahir dalam bidang IT ni). Sekiranya para pembaca ingin berkongsi link kalian di sini, dipersilakan untuk meninggalkan link tersebut pada ruangan komen post ini. Insya Allah akan saya paparkan pada blog saya selagimana isi kandungan blog kalian tidak bercanggah dengan garis panduan syarak… Saya dahulukan dengan sekalung penghargaan… Terima kasih…


Label:

8 Respons to "Berwajah Baru"

Syabas!! nampak menarik dan smart..

Terima kasih~ sekadar guna template dan widget sedia ada je. Nak modify tak reti… “^_^

saya juga ada keinginan utk tampilkan blog dlm wajah baru…tapi itulah masalahnya, ada entry lama yg akan berubah dari setting asal dan sebahagian gambar ada yg hilang….jadi saya kekalkan saja yg lama.

good effort…blog ni nampak lagi cerah dan senang di baca..tahniah

Terima kasih sdr atas feedback yang diberikan. Baru saya tahu rupanya selama ni tulisannya sukar dibaca. Hehe, maaf ye… “^_^

salam,

sebenarnya saya bukanlah pengunjung rutin blog anda maka saya tak perasan sangat ‘rupa’ blog anda yg lama…cuma mula tersinggah sini ketika melihat rss blog anda di blog wuzara.
Jadi perbandingan ‘senang di baca’ itu lebih dgn blog saya yg agak hijau dan gelap. Blog anda yg putih dan cerah ini mudah dibaca mata tua seperti mata saya…tu je.. : (

Oh begitu… Em, apapun terima kasih ye… Salam aidilfitriin advance~ Semoga Ramadhan yang berlalu membawa seribu pengertian dalam perjalanan kita semua mencari keredhaan-Nya, ameen…

hehe..nak menyampuk gak le…

saya prefer yg lama punya…lagi senang nak baca. =D

Alamak, ya ke? Huhu… Takpe, insya Allah akan modify lagi dalam masa terdekat. Sekarang ni laptop saya bermasalah, cuma dapat online melalui hp. Jadi tak dapat nak update post. Cuma dapat komen je. T_T

Apapun terima kasih kerana sudi berkunjung~

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Calendar

September 2010
F S S M T W T
« Aug   Oct »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Archive

Sudahkah anda membaca al-Quran pada hari ini?

Bilakah kali terakhir kita membaca al-Quran?

Truth About Democracy – Click to Read the Article

Democracy is not compatible with Islam

Truth About Democracy

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 12 other followers

Sikap Kita Terhadap Sesama Daie

Sikap Hizbut Tahrir sendiri terhadap gerakan-gerakan Islam lainnya setidaknya tercermin dari pernyataan Amin Nayaf , salah seorang tokoh Hizbut Tahrir –ketika beliau memberikan jawaban atas tuduhan terhadap beliau yang telah menyebarkan pemikiran Mu’tazilah: “Janganlah kalian mencoba untuk mencari permusuhan atau mengarah pada permusuhan terhadap gerakan-gerakan Islam lainnya. Kita harus waspada terhadap pihak-pihak yang mencoba untuk memecah-belah gerakan-gerakan Islam. Kepada merekalah seharusnya serangan itu dilancarkan.

Persoalan tentang Baiah al-Inah

Blog Stats

  • 107,689 visits

Top Rated

Reminder to All Muslims around the World

“Say: If it be that your fathers, your sons, your brothers, your mates, or your kindred; the wealth that ye have gained; the commerce in which ye fear a decline: or the dwellings in which ye delight – are dearer to you than Allah, or His Messenger, or the striving in His cause;- then wait until Allah brings about His decision (ie. Torment): and Allah guides not the rebellious.” [TMQ Surah At-Tawbah: 24]
%d bloggers like this: